Monday, August 24, 2009

Bir yazda böyle geçti geçecek.....

Gene uzun bir ara verdim. Bakalım neler yapmışız.

Almanya'dan Alin hanımın kuzenleri geldiler. Ayyy bir görseydiniz nasıl kıskandılar birbirlerini. Alin'in oyuncaklarıyla oynadılar diye çıldırdı. Oyuncaklarını kaçırmaya çalışıyordu sürekli.




Biz evlilik yıldönümümüzü kutladık. Tabii Alin'de bizimle birlikte yemeğe geldi. Romantik yemeğimizi ben ve Gerbrand ayrı ayrı tek başımıza yedik. Ben yemek yerken o çocuk parkındaydı, O yemek yerken ben çocuk parkında, Alin hanımla birlikte salıncaktaydık, kaykaydaydık. Böyle tek başımıza romantik bir yemek yedik.

Sonra kuzenlerle birlikte Ayvalık-Altınova'ya tatile gittik. Giderken çok maceralı geçti yolculuk. Kuzenimin arabasıyla gittik. Kütahya yakınlarında hadi biraz da ben kullanayım arabayı dedim, tam direksiyonun başına geçtim daha 300-400 metre gitmemiştim ki kuzen duymuyor musun arabanın sesini dedi. Nasıl duyabilir dedim daha ilk defa bindim ve 2-3 dk. bile geçmeden nasıl anlarım dedim. Bir indik ki arabandan, tekerlek patlamış. Ben ve kuzen tekerleği değiştirdik. Artık tekerlek probleminiz olursa ben size yardımcı olurum :))).

Tatilden öğrendimiz ders: "bir daha 3 çocukla birlikte asla tatile gidilmeyecek'' oldu. Doğum günümü hep beraber kutladık. Alin denize artık iyice alışmaya başladı. Denize girdiğimizde ellerini ayaklarını sürekli çırpıp, sevinç çığlıkları atıyordu :)).




Dönüşte arabada Alin dondurma yedi güya. Sonra ilk bulduğumuz benzinlikte durup banya yaptırdık resmen:)))




Bir hafta sonu da Amerika'dan arkdaşım geldi Sevda. Onu ve ikizlerini kızımla birlikte Konya'da ziyaret ettik. Tesadüf Sevdanın kardeşi Serap ve güzel kızı da oradaydılar.




Durukan amca ve Mehmet Ali elleriyle erik topladılar bizim için. Çok teşekkürler. Tadı hala damağımda...



Dönüşte de dayımları ziyaret ettik ve Demirciğimle karşılaştık. Onu öpüp kokladık.